Diensten

Tekenbureau Noud Cremers houdt zich vooral bezig met het verzorgen van het tekenwerk voor nieuwbouw en verbouwingen.


Ontwerp

Allereerst gaan we met u om tafel zitten om te kijken wat uw wensen en eisen zijn en hoe we uw idee├źn in de praktijk kunnen uitvoeren. Belangrijke punten die worden besproken zijn: uiterlijk, functionaliteit, indeling, bouwsysteem, materiaalgebruik en budget. Tevens bekijken we ook het bestemmingsplan of de welstandsvoorschriften die zijn vastgesteld door de gemeente, om te zien of uw wensen daadwerkelijk uitgevoerd mogen worden. Eventueel zullen we op locatie de details bespreken om uw wensen zo goed mogelijk te verwerken op de tekening.
Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor advies en uitwerking van uw eigen ontwerp.

Als alle wensen, eisen en randvoorwaarden bekend zijn, maakt Tekenbureau Noud Cremers een eerste schetsontwerp. Dit ontwerp leggen we aan u voor, zodat u de mogelijkheid heeft om vragen te stellen en/of aanpassingen door te voeren. Als het schetsontwerp definitief is, zullen we de vergunningaanvraag bij de desbetreffende gemeente indienen.

Bouwtekening
Nadat de welstandscommissie het schetsontwerp heeft goedgekeurd kunnen we beginnen met de verdere bouwtechnische uitwerking. Plattegronden, gevelaanzichten, doorsneden en details worden bouwtechnisch uitgewerkt. Het project wordt aan het bouwbesluit getoetst. De benodigde berekeningen worden gemaakt.

Vergunning
Tekenbureau Noud Cremers helpt u graag met het aanvragen van de benodigde vergunningen. Wij hebben ruime ervaring op dit gebied en begeleiden u graag in dit traject.